fredag 1 maj 2009

Varm i hela magen

Bortsett från någon timmas slummer har jag nu varit vaken ungefär fyrtio timmar och tänker att lite sömn nog inte skulle skada.

Blåmärkena på mina ben påminner om en fantastisk nattlig cykeltur och värken i smalbenen säger att dagens demo gick bra.

Dagens ord: Glad.

Dagens låt: "Hon kommer från främmande vidder" med Lars Winnerbäck.

Nördig och fånig, det är jag. Nördigt och fånigt och sliskigt kär.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt! Det låter som den perfekta maj-starten. Hoppas att det fortsätter vara så. Lite mer sömn bara;)
Har du lyssnat något på musiktipsen? Känner att jag behöver lite feed back:)
Kram

Sliten Kommentar sa...

Ja! :) Jag har lyssnat! Det låter bra, mycket bra till och med, men. Jag är så jäkla glad för stunden, jag behöver gladare musik... Jag är helt ny på området, har liksom aldrig känt att någonting (t.ex. husguden) kan vara för lågt och dämpat. Har du några tips på taktfast, peppande träningsmusik..? (Som INTE är modern gladpop eller eurodiscotrams...?)
Hittade förresten i mitt sökande en "Caj Karlsson" som hade en del fina låtar.. Har du lyssnat på honom?

Kram!

Anonym sa...

Nej, Caj har jag inte stött på och jag är inte riktigt typen som behöver träningsmusik;)
Kapten röd och Svenska akademien är ju favoriter när man vill ha något mindre visigt. Sedan är jag ganska förtjust i synth, speciellt pet shop boys. Det är lagom glatt och trevligt. Annars är ju rammstein glada tyska pojkar med en taktfast läte. Om inte annat får du ge dig in på punkscenen och börja lyssna på DLK. Gladare än så blir det knappast. Jag ska lyssna lite på Caj, se vad det är...återkommer med omdöme!
Kram